פחדים ממין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/04/2006 | 21:42 | מאת: roz

אני גרושה בת 47 ונרתעת מקשר עם גברים עקב היותי מלאה מאד!האם אתם מכירים סדנה לטיפוח הקשר הבינאישי בכלל והקשר עם גברים בפרט?

11/04/2006 | 09:22 | מאת: שירה

שלום לך roz מצער אותי מאוד לשמוע שבגלל עודף משקל את נרתעת מקיום קשר עם גברים. אני סבורה שהדימוי העצמי שלך אמור להיות מורכב מהרבה דברים אחרים שאינם קשורים להיקף המותניים שלך, כגון היקף הנשמה שלך, רוחב הלב שלך, גודל השכל שלך, מידת האינטילגנציה שלך וכן הלאה. את בנאדם, מכלול של רגשות ותכונות ומידות טובות, והמשקל שלך (בקילוגרמים) לא אמור להוות משקל גדול כל כך בתוך המכלול הזה, יש דברים כל כך הרבה יותר "כבדים" ממנו. אני לא מכירה באופן אישי סדנאות כאלה כמו אלה שאת מדברת עליהן, אני חושבת שיעוץ אישי עשוי מאוד להועיל לך (פסיכולוג למשל), אבל עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי את האתר הזה שנראה לי מעניין ושווה ביקור. אולי תמצאי בו משהו שידבר ללבך. http://www.ima-adama.co.il/info/courses/courses_categories.htm הרבה הצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו