עיסוי מקצועי בקריות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/04/2006 | 23:35 | מאת: andi

עיסוי רפואי ומפנק ממטפל שרירי וחטוב עם ניסיון רב.מציע מהלב טיפולים יעילים ואיכותים נגד בעיות ולכיף.מסיבות רווקות וכל אירוע פרטי באווירה נעימה ודיסקרטיות.עיסוי ארוטי לנשים וזוגות.ניתן לקבל שירות גם בבית הלקוח באיזור חיפה,קריות והסביבה עם ציוד מקצועי.כולל שישי-שבת וחגים.מחיר גמיש.

10/04/2006 | 00:00 | מאת: שירה

שלום אנדי בדרך כלל הפורום הזה אינו משמש לפרסומות, לכן האינסטינקט הראשוני היה למחוק מיד את ההודעה שלך, אבל כל כך השתעשעתי מהפרסומת שלך שהחלטתי להשאיר אותה כדי שגם שאר הקוראים והקוראות יהנו (כמובן, מחקתי את הפרטים המזהים שלך). מעניין מדוע עיסוי רפואי (כהגדרתך) צריך להינתן דווקא על ידי גבר שרירי וחסון (נשים, מעתה בחרו את רופא הנשים שלכן על סמך שרירי הבטן שלהם !) והאם העובדה שהמחירים "גמישים" מעידים גם על גמישותו של המטפל או על גמישותן של הנשים המקבלות את העיסוי הרפואי הנ"ל...? תודה אנדי, על חיוך לפני השינה להבא, אנא פרסם את עיסוייך הרפואיים במקומות מתאימים יותר שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו