מין אנלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/04/2006 | 19:28 | מאת: לי

היי אני מקיימת מין אנלי כאשר החדירה הראשונית היא מקדימה, ופשוט אני נותנת לחברי לגמור באנלי, עם קונדום. אבל אני מאוד לחוצה מיזה. מבחינת אם זה הורס את הקונדום או לא, או בכלל מה ההשלכות של מין אנלי באופן כללי?

05/04/2006 | 07:59 | מאת: רוני

השאלה חוזרת על עצמה בפורום בצעי חיפוש קצר ותמצאי את התשובה

06/04/2006 | 09:21 | מאת: שירה

לי שלום לא בטוחה שהבנתי את שאלתך "האם זה הורס את הקונדום", אם תוכלי להסביר בדיוק למה התכוונת אשמח לנסות ולעזור לך. באופן כללי, לגבי מין אנאלי - אסור לקיים יחסים אנאליים ואז לעבור ליחסים ואגינליים. אין בעיה לעשות את המסלול ההפוך (ואגינאלי ואז אנאלי). קונדום אחד - לשימוש במגע מיני אחד (תבחרו איזה סוג של מגע מיני ואיזה סוג של קונדום, אבל זה החישוב המומלץ והרצוי - אחד לאחד). ההשלכות של מין אנאלי באופן כללי - אין כל השלכות דרמטיות. כל עוד מדובר בפעולה שהיא נעימה עבור שני הצדדים, מתבצעת ברצון הדדי ולא גורמת לכאבים בשום אופן - ההשלכה היחידה היא כנראה הנאה עבור שני המשתתפים. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו