שפיכת זרע מרובה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/04/2006 | 14:52 | מאת: שושית

אני נשואה מעל שנתיים. כל פעם שאנחנו מקיימים יחסים, נשפכת כמות גדולה של זרע על המזרון. האם זה נורמלי? (שנינו לא קיימנו יחסים עם אחרים, כך שאין לנו ידע בנושא) אם זה לא צריך להיות כך נשמח לשמוע פתרונות כיון שזה פוגם מאד בהנאה ובספונטניות (הכנה מראש של בד ומוצרי ספיגה). תודה

02/04/2006 | 15:01 | מאת: רוני

אכן תופעה נורמאלית לחלוטין שאריות מנוזל הזרע נפלטות מהנרתיק (אין בכך פגיעה בפוריות) חלק מהנוזלים שעל המזרון הינם רטיבות רגילה שישנה במהלך קיום יחסי מין לא מבין מדוע יש לעצור את הספונטניות כאשר אפשר להשתמש בשעוונית ובהחלפת סדין? עצתי בכל מקרה להמשיך בסקס ללא פגימות.....

06/04/2006 | 09:00 | מאת: שירה

שלום שושית כפי שרוני ענה, הדבר נורמלי לחלוטין. נוזל הזרע לא נעלם בתוך הנרתיק, והוא מוצא את דרכו אל הסדין בדרך כלל. אני לא חושבת שזה אמור לפגום בספונטניות של יחסי המין שלכם, המשיכו להתנהג באותה ספונטניות ופשוט דאגו לכך שבארון בחדר השינה תהיה מגבת, כדי שתוכלו להשתמש בה לאחר שתסיימו. גם את הויכוח מי ילך לישון על הצד הרטוב של המיטה תוכלו להמשיך ולנהל בספונטניות מלאה :-) בהצלחה ובהנאה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו