ריח

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/03/2006 | 17:15 | מאת: ללה

אני מרגישה שיש לי ריח רע מהנרתיק (מרגישה בעת קיום יחסי מין). זה מאד מפריע לי, ממה זה יכול להיגרם ומה ניתן לעשות?

30/03/2006 | 09:45 | מאת: שירה

ללה שלום ריח רע מהנרתיק יכול להיגרם מסיבות שונות, ביניהן דלקות ו/או פטריה. השאלה אם בנוסף לריח את סובלת מתסמינים נוספים (גרד, הפרשות בצבע שונה מכרגיל ובמרקם שונה מהרגיל). על מנת לברר בדיוק מה מקור הריח עליך יהיה לגשת לרופא הנשים שלך ולבצע בדיקה, יתכן שהוא ירצה לבצע משטח וגינלי ולבדוק. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו