ערווה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/03/2006 | 18:25 | מאת: חגית

רציתי לדעת אם יש משחה מרדימה המותרת לשמוש ביתי וכמובן באופן חוקי ... על מנת להרדים את אזור הערווה במטרות שונות : א- מתחשק לי לעשות שעוה באזור הערווה ואני מפחדת להפסיק באמצע... ב- בן זוגי מעוניין במין אנאלי ואני לא מסוגלת פיזית לתת זאת (חששות מכאב פחד שפשוט לא מאפשר ... אני סומכת עליו שלא יעשה זאת בניגוד לרצוני ורוצה (מתוך אהבה ) לתת לו להתנסות בזה אבל אני מפחדת מטראומות נפשיות בעקבות זה ... אם אפשר ( למטרה אחת , לשניה או לשתיהן ) אשמח לשמוע אודותיה וכמובן אודות אזהרות הנגד אם יש ..

23/03/2006 | 19:37 | מאת: שירה

חגית ערב טוב ישנם קרמים מאלחשים שונים, למיטב ידיעתי רק במרשם רופא אבל זו לא הנקודה המרכזית בשאלתך. ראשית לגבי הסרת שיער בשעווה - ממש רצוי ל א לעשות זאת בבית (לא מאזור הערווה) אלא לפנות לקוסמטיקאית מוסמכת והיא תעשה זאת. שנית וחשוב בהרבה: בשום אופן, אני חוזרת חגית - בשום אופן לא להשתמש בקרם מרדים כדי לבצע מין אנאלי. עצם הרעיון להרדים אזור מסויים בגופך על מנת להיות מסוגלת "לאפשר" לבן זוגך לחדור אליך מבלי שתחושי כאב מעורר בי חלחלה, מצטערת. אם אינך מעוניינת במין אנאלי - אל תבצעו מין אנאלי, נקודה. הכאב הוא הדרך של גופך להודיע לך שמשהו לא תקין, שמשהו גורם לגוף שלך להיות "לא מרוצה". זה איתות מהגוף שלך, ואת אמורה להתייחס לכאב ולהגיב בהתאם, ולא לאלחש את האזור כדי לא לחוש בכאב. לא מדובר כאן בטיפול שורש שהוא מחוייב המציאות ואין ברירה, וצריך לבצע הרדמה כדי לא לחוש בכאב.... מדובר על יחסי מין, אחת הפעולות שאמורות לגרום לך ה נ א ה חגית. נשים רבות נהנות ממין אנאלי, ואם את רוצה לבדוק אם גם את ביניהן (ורק אם את רוצה, לא כי בן הזוג לוחץ ולא משום סיבה אחרת) הצטיידי בג'ל על בסיס מים, בהרבה סבלנות שלך ושל בן הזוג, רצוי להתחיל בהחדרה של אצבע או שתיים ורק לאחר מכן לעבור להחדיר את איבר המין עצמו. אם כואב - מפסיקים. לא מרדימים את האזור על מנת לא להרגיש את הכאב. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו