כל הזמן שריפות בנרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/03/2006 | 08:10 | מאת: עמית

שלום בתי בת ה-21 סובלת באופן קבוע משריפות,היא מחוברת לכדור הסדורל שגורם לשתן להיות אדום ומרגיע זה מנטרל אותה,גם קיום יחסי מין הפך למשימה בלתי אפשרית כי אח"כ מגיעים שריפות כפולות. לפני חודשיים היא התפתלה לקחתי אותה לבית החולים לכל הבדיקות במחלקת נשים נמצאה דלקת קלה,אבל כנראה שהיא צרה בחלק של החדירה,הרופאה המליצה ללכת למי שמומחה בתחום וציינה שם לצערי שכחנו אותו.התדירות תכופה מה ניתן לעשות שהיא תתפטר מהשריפות. היא ממש סובלת מפסידה ימי עבודה זה ממש מנטרל אותה מהחיים הנורמלים לבחורה בגילה. תודה מה ניתן לעשות

15/03/2006 | 12:32 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! כמובן שפתרון בעיה רפואית מורכבת לא תבוא משאלות באינטרנט. אם חשוב לך לנסות לעזור לבת שלך, אז ניתן אולי לשאול להכוונה בפורום שקשור לנושא - גניקולוגיה או אורולוגיה (דרכי השתן). יש התמחות המשלבת את 2 התחומים - אורוגניקולוגיה. המלצתי כרופא משפחה - התמדה! בתך צריכה לפנות לרופא המשפחה שלה, ולרופא הנשים שלה מדי שבוע - עד שתמצא פתרון, או שיפנו אותה לרופא שימצא פתרון. לעתים רופאים מאמינים שהבעיה חלפה כאשר החולה לא חוזר להתלונן. בתך סובלת יום-יום, אז חשוב להשקיע את הזמן לחיפוש פתרון. חשוב גם לוודא שרופא הנשים ורופא המשפחה בקשר (מכתבים, או שיחה טלפנוית) לגבי הבירור והטיפול. בהצלחה, ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו