גומרת רק עם בן זוג ולא מסוגלת לאונן את עצמי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/03/2006 | 16:44 | מאת: חולת מין

אני אוהבת מין זמין...ובשפע. ויצר הליבידו שלי גבוה מהממוצע. אני בחורה חמה, נימפומנית ומתגרה בנקל אך הבעיה נעוצה בכך שאף בפנטסיות אירוטיות ולא קונקרטיות פרגמטיות אין סיכוי בעולם שאאונן את עצמי.(ניסיתי ויברטור והתחרפנתי, שלל ירקות ואוטומטית התקררתי, אצבעות ולא חשתי. ישנו חסם בלם שעוצר אותי ) רק הגבר הפרטנר שלי למיטה מסוגל לאונן ולגרות אותי באמצעות אצבעותיו, פיו והרגל השלישית שלו ולגרום לי לגמור גמירה נרתיקית ודגדגנית- פיקנטית ופנטסטית. אני מאד מעוניינת לללמוד לאונן בעצמי את עצמי(ולהתחבר לרעיון שמאד מתועב בעיני)ולספק את עצמי מבלי להיות תלויה בגברים מזדמנים ומזדיינים שלעיתים רבות מאכזבים בתחומים אחרים ולעיתים אף באקט המיני עצמו. האם ניתן להסיק מכך שבעיתי הנה נפשית?שהרי עם פרטנרים אני מגיעה לשיאים חלומיים. האם עלי לעלות את הנקודה הזאת בטיפול הפסיכולוגי שלי-אלמנט שמאד מבייש ומביך אותי? איך ניתן לגרום לעצמי לאונן ולהנות מהעניין כאשר בניסויים שכן ניסיתי לא התחברתי לכך, הבחלתי ותיעבתי את עצם העיסוק באוננות ובגירו עצמי נרקסיסטי??!

12/03/2006 | 21:39 | מאת: מצויינת באוננות

תרשי לי לתת לך כמה טיפים. קודם כל אני גם ניסיתי ויברטורים, שלל ירקות, זרם מים ואצבעות ואף אחד מהם לא עשה לי את זה. הדבר היחיד שכן עוזר לי להגיע לאורגזמות מדהימות (ואל תצחקי) זה דובון קטן או זוג גרביים מקופלות יחד. תצמידי את זה לדגדגן ותלחצי תוך כדי תנועות אגן ותאמיני לי .. את תגיעי לשיאים. מחכה לשמוע איך היה. בהצלחה

13/03/2006 | 19:24 | מאת: שירה

שלום לחולת המין אני לא פסיכולוגית אבל מכיוון שפנית לפורום הזה אני אעניק לך את חוות דעתי הבלתי מלומדת והאינטואטיבית ואת מוזמנת לקבל אותה לבטל אותה כרצונך. את מגדירה את עצמך כ"חולת מין", משייכת לעצמך תכונות של נימפומנית ומדגישה את האורגזמות המופלאות והפנטסטיות שיש לך, הליבידו הגבוה מהממוצע שבורכת בו ונוצר הרושם שאת בכוונה מגזימה ומקצינה ושחשוב לך (מאיזו שהיא סיבה) ליצור רושם חיצוני של אישה מאוד מינית ומאוד מחוברת למיניות שלה. המציאות הפנימית שלך, מסתבר, שונה בתכלית, ובעיניי לפחות יש פער ברור וקיצוני בין המסיכה שאת מציגה כלפי חוץ לבין מה שקורה בתוכך. את לא מסוגלת להתחבר למיניות שלך בעצמך, ואת מדברת על אוננות כעל רעיון מתועב (?) האם את מסוגלת להגדיר לעצמך מה מתועב ברעיון ? האם עצם המגע בעצמך דוחה אותך ? האם זו הנאה שרק אדם אחר אמור להעניק לך לפי דעתך, ואם את מנסה לגרום אותה בעצמך זה הופך את העניין לפסול ומתועב ? על כל פנים, אין לי ספק שהנושא מורכב מדי מאשר לנסות ולפתור אותו בעצות בנוסח "כיצד תאונני נכון"... אין שום דרך לאונן "נכון" אם אינך מרגישה נוח עם הרעיון עצמו וכל זמן שאת חושבת שהרעיון מתועב אין שום סיכוי שבעולם שתצליחי ליהנות מאוננות. עליך לפנות לטיפול אישי (סקסולוגי או פסיכולוגי) ולרדת לעומקה של הבעיה. בהצלחה רבה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו