קרום בתולין סגור לגמרי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/03/2006 | 01:43 | מאת: שרינה

שלום רב, אולי זה לא הפורום המתאים אך לא מצאתי פורום בנושא נשים שעוסק בבעיה ספציפית כזו או דומה לה. שאלתי: ילדה בת 13 שטרם קבלה מחזור, סובלת במשך תקופה של כאבי בטן חזקים פעם בחודש. היום התברר כי קרום הבתולין שלה סגור לגמרי והרחם מלא בדם מחזור שלא נפרש החוצה. ששאלתי מה הטיפול במקרים כאלו? האם ישנן תופעות לוואי נוספות כמו זיהום כו' העללות לקרות? תודה מראש על התשובה

11/03/2006 | 15:23 | מאת: עד שהרופא יענה

לדעתי , למרות שאינני רופא, יש לפנות לרופאת נשים לטיפול במצב ולא להמתין לתשובה באינטרנט.

13/03/2006 | 00:50 | מאת: שרינה

כמובן, רציתי לשמוע גם את דעתו.

14/03/2006 | 07:45 | מאת: שירה

שרינה, אני מבינה שאת מעוניינת בחוות דעתו של רופא נשים ולפיכך - אכן אינך נמצאת במקום הנכון. בפורום זה אמנם יש רופא נפלא אבל אינו גינקולוג ולו הוא היה עונה לך כרגע, אין לי ספק שהוא היה אומר שזו בפירוש אינה בעיה שמיועדת להיפתר על ידי שיחה באינטרנט. אני משערת שבתך בטיפול, שכן את מציינת ש"היום התברר כי קרום הבתולים סגור לגמרי והרחם מלא בדם שלא הופרש .... וכו'". את כל העובדות האלה לא יכולתם כמובן לנחש על דעת עצמכם, אז נותר לי רק להסיק שאתם כן בטיפול גינקולוגי. אם יש לכם סיבה לא לסמוך על הטיפול הנוכחי שלכם - אל תהססו והחליפו רופא. זו זכותכם כמטופלים. לא נראה לי סביר לפנות לרופאים באינטרנט שאינם מכירים את הילדה, את תיקה הרפואי ולא ביצעו בה בדיקה. בהצלחה רבה שירה

15/03/2006 | 09:50 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! אני מניח שכבר התקדמתם בפתרון הבעיה, אך למי שקרא ומעונין... הטיפול ניתוח פשוט וקטן. רופא הנשים מבצע חתך בקרום הבתולין ומאפשר את ניקוז הדם. ניתוח זה מתבצע בהרדמה מקומית, ועורכת 2 דקות. אין מקום להמתין אחרי שהמחזור התחיל, ואין ניקוז טבעי של הדם. לבריאות! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו