דווקא לא מכוער...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/03/2006 | 20:41 | מאת: יוני

שלום! יש לי בעיה אני בן 21.5 שוקל 64 קילו,גובה191 אני בריא אני מיתעמל,מיתאמן, לא שמן,אני נראה טוב,יש לי ריח טוב, אני מאוד מטופח, אני דואג לעצמי דואג לגוף שלי ,אני אוכל טוב, אין לי איבר מין ענק עד כדי גועל ואין לי איבר מין קטן הוא מתאים בדיוק לחברה שלי מכול הבחינות והיא מרוצה מחיי המין שלנו.(שהיו) בעייתי היא שבחודשיים 3 האחרונים נפל לה החשק המיני ז''א שתמיד היא אומרת לי:לא נעים לי,לא בא לי,אין לי כוח,שורף לי,מעקצץ לי...ועוד(עוד הרבה) הבעיה הגדולה היא שהייתי בצבא הייתי לוחם והייתי יוצא הבייתה פעם בשבועיים 3 והיינו מקיימים יחסי מין 3-4 פעמים ביום כול השלושה ימים שהייתי בבית גם ברגילה שלי היינו מקיימים יחסים 2-3 ואפילו 4 פעמים ביום כול ה11 יום אבל...שהישתחררתי והתחלנו לעבוד (שנינו) היא תמיד אומרת לי לא (או את התרוצים שלמעלה) ואני רוצה לקיים יחסים אני צעיר אני רוצה להנות(וכמה שיותר) וכול ערב וכול בוקר וכול צהריים שאנחנו ביחד היא ממציאה לי תרוצים. שאיימתי עליה ואמרתי לה שאני לא יכול יותר שיש לי חברה וזה בושה שאני צריך להביא ביד ועוד כול מיני שטויות שאולי חילחלו לה לראש...בסוף היא אמרה טוב יום כן יום לא כי אני צריכה להרטיב(לדעתי זה לא משנה כי גם ככה אנחנו משתמשים בג'ל.KY-JELLY)וגם שאיך שהוא והיתמזל מזלי ואנחנו מקיימים יחסים היא אומרת אחרי 20 שניות תיגמור מהר שורף לי,לא נעים לי...ורואים שהיא סובלת.(היא אומרת שהיא רוצה אבל לא יכולה) שאלתי היא...זו יכולה ליהיות בגידה??? שאיתי היא לא רוצה לקיים יחסים??? אים לא אז מה הבעיה???!!! נ.ב:רופא נשים בדק אותה ואמר לה שיש לה: וסטיבוליטיס (מקווה שאייתתי נכון) בגלל זה אנחנו מיתמשים בג'ל.

14/03/2006 | 08:28 | מאת: שירה

יוני שלום חברתך, אותה אתה מכיר ואוהב, ס ו ב ל ת מקיום יחסי המין איתך, אתה טוען שרואים עליה שהיא סובלת כאבים, אתה מוסיף שהיא עברה בדיקה אצל רופא נשים שקבע ש א כ ן יש לה בעיה מסויימת, ואתה שולח לפה שאלה ומספר ש: א) אתה "מאיים" עליה שאתה לא יכול להמשיך ככה ושזה לא הגיוני שאדם שיש לו חברה ייאלץ "להביא ביד" ב) אתה תוהה האם העובדה שהיא לא רוצה לשכב איתך מעידה על כך שהיא בוגדת בך. יוני יקירי, הרשה לי להגיד לך בתגובה דבר אחד ויחיד: יחסי המין ביניכם הם הדאגה האחרונה שלכם כרגע. הייתי אומרת שבעיית האגואיסטיות שלך, ובעיית האמון שלך, ובעיית הילדותיות שלך, הן הבעיות שאמורות להיות בראש סולם העדיפויות שלכם כרגע, ואני מקווה שלחברתך יש סבלנות ואורך רוח כדי להתמודד עם הבעיות המורכבות הללו. לגבי הבעיה האישית והסבוכה שלה - הייתי מציעה לה לקפוץ לאתר הבא: http://www.vulvodynia.org.il/ בהצלחה לשניכם שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו