גמירה בסקס אנאלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/03/2006 | 20:38 | מאת: לי

שלום..שאלתי היא : שכשאני והחבר שלי מקיימים סקס אנאלי..אני לא מרגישה מתי הוא גומר..למרות שהוא שופך בתוך הגוף שלי..האם זה טבעי או שאני אמורה להרגיש את זה ?ואם כן אז למה אני לא? תודה רבה

13/03/2006 | 19:32 | מאת: שירה

שלום לי לא יודעת להגיד לך למה את לא מרגישה כשהוא גומר. יתכן שאת לחוצה מכל הסיטואציה (יש נשים שלא מרגישות בנוח עם קיום יחסים אנאליים) ולכן את לא לגמרי שמה לב לכל הפרטים של ההתרחשות ורק מחכה שזה יגמר...? מן הסתם, כל מה שנכנס חייב לצאת ולכן כל נוזל שנכנס אל גופך ימצא את דרכו החוצה. אם אחרי קיום יחסים תזוזי קצת (או תקומי) אני משערת שתרגישי את נוזל הזרע ותרגישי שהוא "גמר". אולי כך תקבלי מענה לשאלתך. שירה

14/03/2006 | 11:52 | מאת: לי

לא.הבעיה היא שאני ממש נהנית מסקס אנאלי..וזה בכלל לא מלחיץ..כי אין מה להלחיץ..אם זה מוסיף להנאה של שנינו אז לפי דעתי אין ממה להילחץ או להתבייש..אבל הבעיה היא שאני מרגישה את הגמירה רק בחדירה נרתיקית אבל בסקס אנאלי לא..חשבתי שאולי הסיבה היא במבנה הגוף כך שאולי העור בחלחולת אולי קצת קשה ולא רגיש כמו הנרתיק כך שלא מרגישים את הגמירה..האם זה דבר אפשרי או שהבעיה היא רק אצלי ואני לא יכולה לנחם את עצמי בתירוצים שהזכרתי? אודה לך על התשובה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו