אי קיום יחסי מין כמה חודשים כתוצאה מחוסר חשק- חשוב

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/03/2006 | 20:25 | מאת: אורי

שלום, אני ארבעה חודשים אחרי לידה ומאז בעלי ואני קיימנו יחסי מין אולי שלוש פעמים. אני מניקה ולכן הפטמות שלי לא מגיבות לגירויים וכשבעלי נוגע בהם זה לא נעים לי. פעם הוא היה מרגש אותי דרך הפטמות. אני לא נותנת לו לנסות לרגש אותי בדרכים אחרים כי אני מרובעת ומדוכאת מהיחסים המיניים שלנו. כשהוא מנסה להתחיל משהו אני נרתעת בגלל שהכנסתי לי לראש שאני ממילא לא יהנה ולמה לסבול. מה לעשות? איך אני מעוררת בי את החשק שוב? איך אני יכולה ללמוד להנות ומהם האזורים הטובים לגירויים?

14/03/2006 | 08:15 | מאת: שירה

אורי שלום ארבעה חודשים אחרי הלידה אין ספק שההורמונים שלך עדיין לא חזרו למסלולם התקין בגופך, והאיזון העדין של ההורמונים עדיין קצת "מבולבל". לכן קודם כל הייתי מציעה לך לא לייסר את עצמך בכל שאת לא נהנית ממין או לא מעוניינת במין - תני לעצמך זמן. מה שחשוב בעיניי יותר מהמין עצמו זו האינטימיות. מכיוון שמין הוא חלק מתוך מערכת אינטימית, כשאין יחסי מין לפעמים כ"עסקת חבילה" גם כל האינטימיות באופן כללי נגזלת משני בני הזוג. כלומר - אם אין מין אז גם אין את כל מה שמסביב, דהיינו חיבוקים, ליטופים, מגע נעים, חום ורוך וכו'. וזו הבעיה היותר מהותית בעיניי, מאשר המחסור ביחסי המין עצמם. הסקס עצמו יכול להיות במצב "המתנה" במשך מספר חודשים ולא תיגרם שום טראומה, אבל אם גם כתוצאה מכך האינטימיות תיעלם לחלוטין - שניכם תרגישו בודדים ומדוכאים ועצובים ומרוחקים האחד מהשניה, וזה אינו כורח המציאות כי אפשר בהחלט כן להמשיך וליהנות ממגע לא מיני במשך התקופה הזו, ליהנות מהאינטימיות נטולת הסקס. לגבי כיצד את יכולה להגביר את ההנאה שלך ומהם אזורי הגירוי הטובים יותר - נשמע שאת מעוניינת להרחיב את השכלתך המינית וזה כמובן תמיד מומלץ ומצויין כשלעצמו. מציעה לך לערוך חיפוש בחנויות הספרים הוירטואליות ברשת ולחפש ספרים בנושא שנראים לך מעניינים, אני אישית חושבת שחיפוש אישי יעיל יותר אבל אם תרצי שאעזור לך בהמלצות אני אשמח. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו