שימוש בגלולות מרסילון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/03/2006 | 11:52 | מאת: איריס

שלום רב, אני כבת 40 ומשתמשת מזה 14 שנה (לסירוגין ) בגלולות מרסילון. יש לי 2 ילדים וסיימתי את תפקידי בתחום הנ"ל זה בהחלט מספיק לי. שאלתי היא האם זה עדין בטוח להמשיך לקחת את הגלולות הנ"ל ואם יש אמצעי מניעה יותר נוחים או בריאים לגילי. אני לא סובלת ממחלות מיוחדות , יש לי פרולקטין מעט גבוה וללא טיפול. לא מעשנת באופן קבוע , מידי פעם סיגריה . אין לי אפשרות לשימוש בטבעת כי בעבר סבלתי כמה פעמים מ-PID אודה לכם על תשובתכם. איריס

07/03/2006 | 19:57 | מאת: שירה

איריס, זה אינו פורום גינקולוגיה, וזו שאלה מאוד מורכבת. ואלה היו שתי סיבות מצויינות (לטעמי) מדוע עליך לפנות עם השאלה הזו לרופא הנשים שלך (לא הוירטואלי, האמיתי), זה נראה לי בהחלט תחום האחריות שלו לסייע לך להתאים אמצעי מניעה מתאים יותר לגילך ולצרכייך. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו