אלרגיה לקונדום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/01/2006 | 10:54 | מאת: לינוי

שלום ד"ר! אחרי שנה של שימוש בגלולות החלטתי לעשות הפסקה ובמקום להשתמש בקונדום. לאחר השימוש הראשון הופיעה אצלי נפיחות בשפתיים הקטנות(היא נעלמת כעבור יום)- ראוי להזכיר כי גם בשימושים קודמים הופיעה לי נפיחות קלה,אך בפעם האחרונה יותר קשה וזה ממש מפריע ומכאיב להמשך קיום היחסים.האם זו אחת תופעות הלוואי?או שמא אני אלרגית ללטקס?

19/01/2006 | 11:51 | מאת: שירה

לינוי שלום מצרפת לך קישור בנושא האלרגיה ללטקס (בין היתר - קונדומים). כפי שתוכלי לקרוא, את האבחנה החד-משמעית של אלרגיה ניתן לבצע על ידי יעוץ עם רופא אלרגולוג וביצוע תבחין עור פשוט. במידה ואת אכן סובלת מאלרגיה ללטקס, תצטרכי כנראה לעבור לאמצעי מניעה אחרים. http://www.maccabi-health.co.il/site/HE/macabi.asp?pi=27&doc_id=1144 בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו