יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/01/2006 | 15:51 | מאת: עינבר

היי שירה שבוע טוב שאלתי אלייך היא כשמתחילים קשר זוגי ורוצים להתחיל לקיים יחסי מין האם יש השפעה מצד הגבר כאשר בחורה יש לה ניסיון מיני מועט /או בכלל ? האם אותו בחור יכול "להסתכל" או להתיחס על הבחורה כשונה (אני מדברת על טווח גיל של בחורה כ24-25,26) ? מה דעתך? לפעמים לא מוצאים את האדם הנכון בין אם זה בחור או בחורה ולכן מקימים יחסי מין בגיל טיפה קצת יותר מבוגר למרות שזה אחד ל.. (כפי שאת יודעת פניתי לך בעבר לגבי קיום יחסי מין שקימתי בגיל יחסית מבוגר 25 וזה היה עפ"י משיכה ולא רגש למרות שלמען האמת זה עדיין מפריע לי כי לקיים יחסי מין בכלל לפחות כך דעתי כיף יותר עם רגש ובכלל בפעם הראשונה וזה לא מה שהיה לי ועל אימפולסיביות שלי אני קצת מיצטערת) אשמח לעצתך ובכלל לקהל הקוראים לתשובות תודה מראש עינבר

17/01/2006 | 08:37 | מאת: רוני

היי לא חושב שיש קשר לניסיון המיני הקודם (הרי כל אחת מתחילה מ-0) לכל גבר ולכל אשה יש העדפנות שונות ביחסי המין. משטוב עם בנזוג 1 לא בהכרח מהנה בנזוג 2. לא מוצא פסול בלעשות סקס עם רגש. (יתכן שגם אני מיושן) את חייבת לפעול לפי הרגש שלך ועשי סקס מתוך רצון ולא הכרח או לחץ חברתי. אף 1 לא מודד לך את מספר הפעמים ששכבת בחיים.

18/01/2006 | 08:38 | מאת: שירה

ענבר בוקר אור אני רואה שהנושא ממשיך להטריד אותך ולמען האמת - לא ברור לי לגמרי למה את כה מוטרדת מהעניין. אני חושבת שכאשר אנשים מתחילים לצאת זה עם זו, על פי רוב יש להם נושאים אחרים ומעניינים יותר להתעמק בהם מאשר לתחקר זה את זו על העבר המיני שלו/שלה... לרוב הנושא כלל לא עולה, ובטח שהוא לא עולה בפגישות הראשונות. הדבר היחיד שחשוב בעיניי בהקשר הזה, הוא להקפיד על שימוש בקונדום בגלל שאין לך דרך לדעת שום דבר על העבר המיני של בן זוגך, ואת רוצה להגן על עצמך בכל מקרה עד ששניכם תבצעו בדיקת איידס. חוץ מהעניין הזה - אני לא רואה שום חשיבות לעבר המיני שלך. אני בספק גדול אם לבן הזוג שלך יפריע אם יש לך ניסיון מיני מועט או רב, אבל כפי שכבר השבתי לך בעבר - בוודאי שזה תלוי מאיזו חברה האדם מגיע. אם תבחרי לצאת עם אדם שמרן מאוד, או עם אדם מהמגזר הדתי, יתכן שהציפייה תהיה לאישה עם עבר מיני דל או אף בתולה. את מסיימת את דברייך במשפט "אשמח לעצתך" ואני חייבת להודות שלא ברור לי לאיזו עצה את בדיוק מתכוונת. איך להכיר בני זוג ? איך לשנות את הניסיון המיני שלך ? איך למחוק את ההתנסות המינית הראשונה שנדמה שאינך מרוצה ממנה ואולי אף מצטערת שהיא התרחשה ?... ענבר, מה שהיה היה. גם אם היתה לך התנסות מינית ראשונה ללא אהבה - נו, קורה. מין הוא מין, אהבה היא אהבה, לפעמים יש לנו מזל ושני הגורמים הללו חוברים יחד לחווייה נעימה במיוחד, ולפעמים הם מגיעים בנפרד וגם זו אפשרות שכיחה מאוד. לא ביצעת שום פשע נגד האנושות, לא עשית כל רע לאף אחד, ואם גבר כלשהו יסתכל עליך בעין עקומה רק בגלל ששכבת עם מישהו בלי שהיית מאוהבת בו - - - כנראה שהוא לא הגבר הנכון עבורך. הסירי דאגה מלבך, העולם מלא בבני אדם שונים ומגוונים, אחד מהם (לפחות) יתאים לך ולראיית העולם שלך. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו