מין אנאלי וטחורים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/01/2006 | 21:14 | מאת: רונית

שלום רב לאחר ויכוח עם החברות שלי החלטתי לפנות אליכם בשאלה. האם יש קשר בין מין אנאלי וטחורים? חברי ואני מקיימים יחסי מין באופן סדיר וחיי המין שלנו נהדרים. לאחרונה התחלנו גם לנסות את התחום האנאלי.. בן הזוג שלי עדין מאוד והדבר נעשה בעדינות וללא כאבים. בלי קשר, מידי פעם (לעיתים רחוקות יותר נכון לומר) בזמן מאמץ ביציאה יש לי דימום קל מפי הטבעת. האם ייתכן כי יש קשר בין גירוי טחורים לבין מין אנאלי? האם אני מגבירה את הסיכוי שלי להתפתחות הטחורים? רופאת המשפחה אמרה שאני לא סובלת מטחורים בצורה רצינית, אלא מדובר בנקודה נקודתית שמידי פעם גורמת לדימום

08/01/2006 | 08:43 | מאת: שירה

בוקר אור רונית אין קשר בין השניים, למרות שמן הסתם - בזמן התקף טחורים כאשר האזור רגיש ו/או מדמם רצוי להימנע מפעילות אנאלית. כתבה בנושא טחורים תוכלי לקרוא בקישור הבא: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/4335/xCT/12 המשיכו ליהנות האחד מהשניה שירה

23/01/2007 | 19:07 | מאת: מיכל

שלום, האם יתכן שקיום יחסים אנאליים תכופים, כל שבוע, גורמת להתרפות השריר הסוגר ועם הזמן לקשיים בהתאפקות במצבי לחץ או נטייה ל"בריחה" בעת ההזדקנות? אני מרגישה שקל לי יותר עכשיו לקיים יחסים אנאליים ושהשריר הסוגר לא לחוץ כמו לפני כן. האם זה קשור? האם זה הפיך?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו