כאביי בטן אחרי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/01/2006 | 10:13 | מאת: מאיה

בת 37 .אחרי 4 לידות.היתרחבות ווגינה.נוזל צמיגי קבוע בנרתיק מזה כ5 שנים.טיפולים לא עוזרים.מטופלת כרגע אצל אורו גינקולוגית עקב צניחת אג"א.עשיתי את כל הבדיקות האפשריות והמצב לא מישתנה.חוסר תחושה בזמן יחסים עקב הנוזל.האם יש סיכוי שהבעיה בכלל מגיעה מהכבד סוג של פטיטיס??כיס מרה הוצא בניתוח.ועיניין נוסף אחרי מגע מיני כאביי בטן תחנונה חזקים.אנא עזרו לי כי אני מיואשת.תודה

04/01/2006 | 11:25 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! יש לך שאלות רפואיות רבות, ללא קשר ל"מיניות האישה". היקף הבעיות שהזכרת מצריך שעה עם הרופא המטפל שלך, ולא יעוץ "ורטואלי". לגבי כאבים לאחר קיום יחסים, אני מציע לבקש מהרופא נשים שלך בירור, ואם אין בידיו מקור לבעיה, לבקש שיפנה אותך לרופא שכן יש בידיו פתרון. מגיע לך. לא הבנתי מה הקשר לדלקת הכבד בתוך האי מייל שלך, אבל כפי שאמרתי, צריך הרבה יותר מידע, ולשבת עם רופא שמכיר אותך כדי להתקדם בבירור ופתרון הבעיות. בהצלחה, ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו