איחור מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/01/2006 | 00:39 | מאת: טלי**

אני מקווה שאני נמצאת בפורום המתאים אז ככה: אני בת 19 (בתולה) וכבר חודשיים אני לא מקבלת מחזור ואני חוששת מזה למרות שזה קרה לי בעבר. אנשים יעצו לי ללכת לרופאת נשים על מנת שתתן לי כדורים שיסדירו לי את המחזור כי זה ימנע ממני בעיות בעתיד עם הריון וכאלה. אשמח לדעת מה דעתכם בנושא תודה מראש טלי

02/01/2006 | 08:51 | מאת: שירה

טלי בוקר טוב מחזור לא סדיר בגילך הוא לא תופעה נדירה כלל וכלל, ואינו מעיד על בעיות פריון בעתיד בשום אופן, אז אנא הימנעי מהכנסת מחשבות כ"כ פסימיות לראשך... אם הנושא מאוד חשוב לך, את יכולה לפנות לרופא נשים ולערוך בירור כדי לבדוק מדוע המחזור לא סדיר, יש אפשרות להתחיל לקחת גלולות שגורמות למחזור להופיע בתאריך מדוייק מדי חודש ובכך פותרים את הבעיה של חוסר הוודאות לגבי מועד הגעתו. אל דאגה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו