קונדילומה אצל גברים?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/01/2006 | 17:29 | מאת: אלמוני

האם נגיף הקונדילומה עובר רק במגע מיני? רק בהידבקות? הוא לא יכול להתפתח ממשהו אחר? כמה זמן מאז ההדבקות אמורים להופיע הגבשושיות בעור הנרתיק? האם גבר שבא במגע מיני עם אישה שיש לה את הנגיף אמור לסבול גם הוא מתפועות בעור? תודה רבה!

01/01/2006 | 18:31 | מאת: שירה

אלמוני יקר אם תשים לב, פורום זה מיועד למיניות האישה וכפועל יוצא - אין לו שום קשר עם שאלתך. אני בטוחה שאם תחפש פורום מתאים יותר (מחלות זיהומיות ?) תקבל תשובה שתניח את דעתך. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו