יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/12/2005 | 02:09 | מאת: יעל

שלום, יש דבר שכבר הרבה זמן מדכא ומטריד אותי מאוד באספקט המיני עם הבן זוג שלי והייתי מאוד רוצה לקבל תגובה מקצועית, עצה, הצעה או הסבר כלשהו. אני לא מצליחה להנות מבחינה פיזית-מינית מיחסי המין (המשגל) - ושלא לדבר על אורגזמה. אלה מתקיימים ב``תפעול ידני`` בלבד. אני מודעת לכך שאחוז גבוה מהנשים לא מגיעות לאורגזמה בסקס ובכל זאת- נראה לי שכל אדם, יצור מיני מטבעו, אמור לקבל הנאה מיחסי מין, שהיא נוספת על ההנאה ה``מנטלית`` (מפגן האהבה, האינטימיות, התשוקה, הקרבה). אני מרגישה שמשהו גדול חסר ביחסי המין שלנו, משהו עילאי ומרכזי - הביחד. כמה רגעים לפני השיא שלו - כשהוא מתנתק ומתרכז כולו בתנועות המהירות ובתנוחה המתאימה, ממוקד במטרה האחת והיחידה - אני אמנם בלב שלם נהנית לראות אותו נהנה ולגרום לכך, אבל אני מרגישה שנשארתי מאחור, לבד. וכן גם ברגע שאחרי - מתנשף, מיוזע, ``קרה`` לו משהו מיוחד וחזק בזה הרגע. ואני לא איתו. לא הייתי שם איתו, ולא חווה את זה עכשיו. הייתי באמת רוצה לדעת מה באפשרותי לעשות כדי לשפר את ההרגשה שלי עם המצב הנוכחי. בתודה רבה מאוד מראש.

30/12/2005 | 13:25 | מאת: שירה

יעל שלום לא בטוחה שהבנתי נכון את שאלתך. האם את מדברת על כך שאת לא מצליחה להגיע לאורגזמה כלל עם בן זוגך במהלך יחסי מין או שמא את מדברת על כך שאת מצליחה להגיע לאורגזמה אבל לא בחדירה ? המשפט שלך: "אני לא מצליחה להנות מבחינה פיזית-מינית מיחסי המין (המשגל) - ושלא לדבר על אורגזמה. אלה מתקיימים ב``תפעול ידני`` בלבד".... לא ברור בעיניי, כי אני לא מבינה האם כוונתך שרק כאשר את מאוננת את מצליחה ליהנות, או שכאשר בן זוגך גורם לך לגמור באמצעות "תפעול ידני" שלו.... כתבת עוד, "אני מודעת לכך שאחוז גבוה מהנשים לא מגיעות לאורגזמה בסקס" ושוב, גם כאן אני חייבת לציין שמדובר בטעות גמורה: אחוז גבוה מהנשים לא מגיעות לאורגזמה כתוצאה מחדירה , אלא כתוצאה מגירוי של הדגדגן בצורות שונות, אבל לא ברור לי מהיכן לקחת את הנתון שאחוז גבוה מהנשים לא מגיעות לאורגזמה בסקס, זה נתון עצוב פסימי ולחלוטין לא נכון...(לשמחתי ולשמחת כל הנשים בעולם). בקיצור, אם את מוטרדת שאינך גומרת בחדירה - אין לי איך לנחם אותך מלבד המשפט הידוע על "צרת רבים" ובמקרה זה - רבות. כ- 70 אחוזים מהנשים לא מצליחות להגיע לאורגזמה מחדירה, ובכל זאת מנהלות חיי מין מספקים ביותר, אז את ללא ספק בחברה טובה. אם את לא מצליחה להגיע לאורגזמה ביחסי מין כלל אלא רק באוננות - עליך ללמד את בן זוגך כיצד עליו לגעת בך באופן שהוא נעים לך, באופן שגורם לך לגמור. את יכולה להראות לו בעצמך, או פשוט לכוון את ידו בכיוון ובקצב הנכונים. בהצלחה ושבת שלום שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו