קיום יחסי מין לפני קבלת מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/12/2005 | 22:08 | מאת: דניאל

שלום לך.. שמי דניאל ואני בת 18 וחצי ויש לי חבר בן 21 , רציתי לדעת אם קיום יחסי מין לפני קבלת מחזור(למשל יום, יומים) מעכב את קבלת המחזור? מחכה לתשובה.. תודה מראש!

26/12/2005 | 08:14 | מאת: שירה

שלום דניאל קיום יחסי מין יום-יומיים לפני המועד המשוער של קבלת המחזור לא אמור לעכב את הופעתו. למיטב ידיעתי, אפשרית דווקא התוצאה ההפוכה - בשל התכווצויות הרחם יתכן שהמחזור יקדים קצת להגיע, אבל גם זאת רק אפשרות קיימת, לא וודאית. עיכוב המחזור יכול לנבוע מסיבות רבות - בין היתר הריון (כמובן) אז אל תזניחי את הנושא ותבדקי מדוע חל העיכוב. המשך שבוע טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו