חוסר אונים...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/12/2005 | 10:09 | מאת: א.ד

שלום... אני בת 19 יוצאת עם בחור קבוע כבר במשך שנה...מאז שהתחלנו לקיים יחסי מין צורב לי בקביעות בזמן החדירה והמקום נשאר רגיש ביומיים הקרובים. נבדקתי אצל גיניקולוג ולא מדובר בבעיה רפואית. ניסינו לעשות את זה עם קונדום כדי שיהיה פחות חיכוך, אבל הוא לא מרגיש כלום עם קונדום , גומר אחרי הרבה זמן ובכל זאת נוצר חיכוך. הבעיה נורא מפריעה לנו. האם תוכל/י לתת לנו עצות כלשהם לפתור את זה? *לציין שאם הבן זוג הקודם שלי לא הייתה לי את הבעיה הזאת...

15/12/2005 | 10:27 | מאת: שירה

בוקר טוב ! הצריבה עלולה לנבוע מחוסר רטיבות בעת החדירה, ואז החיכוך גורם לשפשוף, השפשוף גורם לצריבה וחוזר חלילה... מציעה לך להאריך את המשחק המקדים, להוסיף מין אוראלי לפני החדירה אם אין התנגדות של אחד הצדדים, ואם יש צורך - להוסיף ג'ל על בסיס מים כדי להגביר את הרטיבות ולהקל על החדירה. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו