כל הזמן גירוי בסקס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/12/2005 | 17:27 | מאת: שוקושוקו

שלום לך עד לפני שנה כאשר קימתי יחסים עים בעלי הכל היה בסדר גמור. א היום מציק לי כל פעם יש לי בעיות אחרות פעם דלקת שתן מקבלת תרופה עובר. ניגמר יש קנדידה פיטריה מקבלת טיפול ניגמר. מה עכשיו ניבדקת הכל בדר מבכינתי נשים בסדר שתן בסדר. פיתאום אני מרגישה כאב אחרי סקס וגם ךיפעמים שורף לי מין רגישות כזאת. אני לא נהנת בסקס ביגלל שיש לי צריבה. והעיקר מנסה לתת לבעלי אבל מה איתי מאוד שורף לי ולעיתים מגרד לי רופא נשים אמר לי תימסרי לבעלך ללכת לרופא עור והבעל לא ניראה לו צוחק ואומר לי מה לא בסדר את רואה משהו. תעזור לי בבקשה. או תציע לי משהו למרות שאני מנסה מיד להיתקלח איך שהוא מסיים בקיצור אני ביכלל לא נהנת.

11/12/2005 | 19:54 | מאת: שירה

ערב טוב אם מדובר בבעיה חוזרת, נראה לי שרופא הנשים שלך צדק כאשר הציע שגם בעלך ילך להיבדק, אולי אתם מתמודדים עם בעית הדבקה ממנו אליך וחוזר חלילה. מציעה להקשיב להמלצתו, ובמקביל אולי תנסי לקבל חוות דעת נוספת מרופא/ת נשים - האם ביצעת משטח מהנרתיק ? אבל שוב, חבל שאת תעברי טיפולים נגד פטריות ודלקות למיניהן, בעוד בעלך לא נבדק בעצמו כי יתכן שמקור הבעיה הוא דווקא אצלו. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו