מדבקות נגד הריון וחשק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/12/2005 | 13:31 | מאת: הילה

שלום נתקלתי בחוסר חשק מיני כבר למעלה מחצי שנה, כאשר אני נוטלת את המדבקות כבר למעלה משנה. הסיבה שאני לוקחת את המדבקות בעקבות חוסר איזון הורמונלי. המדבקות עוזרות בצורה נפלאה בכל הקשור לתופעות של חוסר איזון הורמונלי, אך החשק המיני ירד ל- 0. אני צעירה בת 25 וזה מאד מתסכל. אודה לך אם תחזרי אלי בתשובה

06/12/2005 | 14:01 | מאת: שירה

הילה שלום כפי שתשימי לב, בפורום זה אין רופא/ת נשים לכן הוא אינו הכתובת הנכונה לשאלתך. בהצלחה וכל טוב שירה

06/12/2005 | 15:20 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום הילה! אין ספק שמרכיב משמעותי בליבידו (דחף המיני) שלנו ממקור מאזן הורמונלי. שלך היה משובש, והמדבקה סידרה את המחזור, אך שיבשה פן אחר של הגוף. אין ספק שזה אתגר, אך יש לפנות לרופא הנשים שלך, ולבקש שינוי הטיפול ההורמונלי, כך שיהיה לך גם מחזור סדיר, וגם חיי מין ! בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו