sex

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/11/2005 | 09:17 | מאת: אורה

לד"ר הופמן שלום רב, אני ובעלי אוהבים זה את זה, אבל קיום יחסי מין איתו בדרך כלל לא מספק אותי, בעלי מגיעה לסיפוקו מהר מדי ולא מצליח להחזיק מעמד (בדרך כלל, לא תמיד) ואז הוא מנסה ליגרום לי הנאה בדרכים אחרות שאני כן נהנת מהם אבל הרבה פחות גם אם פיזית היגעתי לסיפוק (את הדרכים האלה אני בעיקר אוהבת במשחק מקדים). אנחנו לא מקיימים יחסי מין בתדירות גבוהה, עד 4,5 פעמים בחודש בממוצע, היו תקופות שהיה הרבה יותר והיו תקופות שגם היה הרבה פחות, זה בדרך כלל קשור, כמה זמן יש לנו לבלות יחד (עבודות, ילדים וכו'). בקשרים שהיו לי לפני אף פעם לא היתה בעיה כזאת. ונהנתי מאוד מיחסי מין וגם כשלי לא היה כוח ולאף אחד לא היה זמן, הם מצאו דרך והיו נחושים ועקשנים יותר מבעלי שהרבה פעמים מוותר אם אני מיד לא משתפת פעולה וגם קצת ביישן באופיו . יש גם ביעה שאם לפני חדירה אני גם מענגת את בעלי, אז זה בכלל נגמר בשניה, ואני כבר די הרבה זמן בדרך כלל נמנעת מלעשות משהו, כי אז זה מבאס אותי מה שקורה אחר"כ (השפיכה המוקדמת). ויחסי המין שלנו די מתרכזים בי, ובהנעה שלי ועדיין אני לא ממש נהנת, כמו שנהנתי עם בני זוג אחרים. רציתי גם לציין שבעלי אף פעם לא היה מודע לבעיה הזאת קודם למרות שהוא בחור מאוד נאה והיו לו לא מעט בנות זוג אחרות לפני. בפעמים הראשונות שקיימנו יחסי מין וזה נגמר תוך כמה דקות כולל משחק מקדים, מאוד היתאכזבתי, אבל לאחר שהסברתי לו שהוא לא לבד בעסק, עם הזמן לעט, לעט הוא השקיעה בי יותר ויותר למרות שלקח הרבה זמן והרבה הסברים מצידי עד שהוא הפנים זאת, עכשיו אין שום ביעה של רצון והשקעה רק השפיכה המוקדמת היא הבעיה וזה שכל הפרעה הכי קטנה גורמת לעבר מינו להיתקווץ קצת ולפעמים לגמרה. אני מאוד אוהבת שביחסי מין שני בני הזוג ישקיעו אחד בשני וכמובן ששנינו נהנה מזה עד כמה שאפשר. ועוד דבר שמציק לי וזה מהסיבה שאני לא יודעת האם זה נורמלי שבעלי אף פעם לא מעונן, לא משנה כמה זמן לא קיימנו יחסי מין, הוא לא עושה זאת. אשמח לשמוע מה דעתך, ואיך לטפל בבעיה בלי לפגוע באגו של בעלי, כי לכל השיחות שלנו לפניכן למרות שיפורו בנושא, הוא היה מאוד רגיש. בתודה מראש אורה

26/11/2005 | 23:42 | מאת: ציפי

אני בת 50 ומזה מספר שנים שאני נוטלת כדורי פרוגוליטון ,הורמונים,שאלתי האם יש סיכון בהמשך נטילת ההורמונים הנ"ל,האם יש תופעות לוואי,האם יש תחליפים טבעיים

27/11/2005 | 11:47 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! למידע בנושא טיפול הורמונלי חילופי, אני מציע לך לפנות לפורום "רפואת נשים". מכיוון שתצטרכי את שיתוף הפעולה של רופא הנשים שלך, אני ממליץ לך לפנות אליו, או אליה, ולראות מה מתאים לך. לבריאות, ד"ר הופמן

27/11/2005 | 08:23 | מאת: רוני

מבין שהבעיה בעיקרה פשיכה מוקדמת היום אין שום בעיה לטפל בשפיכה מוקדת פניה לאורולוג או סקסולוג ודאי יביאו לפתרון הבעיה ולשיפור יחסים בניכם

27/11/2005 | 11:52 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום, כדאי לכם להגיע יחדיו לסקסולוג/ית. שם תקבלו הדרכה וסיוע לשפר את חיי המין שלכם. מכיוון שהנושא לא "חדש" וכבר דיברת עם בעלך על הצרכים שלך, הדבר לא יבוא בהפתעה. אינני חושב ששיקולי החשש מפגיעה באגו שלו היא סיבה טובה לדחות פניה יחדיו ליעוץ. אין לי ספק שהוא מודע לחוסר שביעות הרצון שלך, ולשינוי שהזכרת בפעילות מצדך באקט המיני. תלכו לסקסולוגית. בהצלחה, ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו