שימוש בטמפונים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/10/2005 | 20:15 | מאת: שנינו'ש:))

אני בת 15 וחצי והתחלתי לפני כמה חודשים להשתמש בטמפונים. ידוע לי על שאפשר להיות זיהום בגלל שימוש לא נכון והתופעות של זה זה חום הקאה אם אני לא טועה וכדומה.. אתמול קיבלתי והשתמשתי בתחבושת רגילה ולא הרגשתי טוב כל הלילה וגם בבוקר...כאבי גב בטן גרון רגליים ואולי קצת חום..שתיתי כדור וזה עבר לכמה שעות,אח"כ לפני שהלכתי לבית הספר שמתי טמפון ולאחר כמה שעות שוב התחילו לי סחרחורות ואם אני לא טועה אולי גם קצת חום שתיתי לא מזמן כדור וזה שוב עבר. אבל הגיוני שהחום נגרם כתוצאה משימוש לא נכון בטמפון או השארתו יורת מידי זמן.. אגב אני דווקא שמה אותו בסדר גמור ואני איתו בד"כ 4-5 שעות אני ממש בלחץ..מקווה לתגובה של רופא מוסמךך שני

04/10/2005 | 10:36 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! שנה טובה! לחלוטין לא ברור לי מדוע שלחת שאלה ברפואת נשים לפורום מיניות האישה. לצערי רוב השאלות שמופנות לרופא בפורום זה אינן קשורות למיניות. ישנם פורומים לרפואת נשים, והגיוני לפנות אליהם. לשאלתך.... את סובלת ממחלת חום. האם הורייך יודעים? האם יש סיבה שטרם פניתם לרופא המשפחה? אינני רואה כל קשר לטמפון/תחבושת. את חולה. תתארגני על מד חום. תמדדי חום. תשתפי את הורייך במחלתך, ותגיעי לבדיקת רופא. כל קופות החולים מפעילות מוקד רפואי במהלך כל שעות היום במהלך החג. שנה טובה, ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו