בעיה מורכבת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/09/2005 | 15:18 | מאת: תמי

שירה שלום, קראתי הרבה פורומים שקשורים לנושא שלי וקראתי גם את תשובותייך אך בכל זאת הייתי רוצה לספר לך את הבעיה שלי:אני נשואה מזה שנתיים וחצי ואני עם בעלי כבר 9 שנים.בשנה האחרונה פשוט אין לי חשק אליו ואני מתחמקת מסקס . אני כן יודעת מה מקור הבעיה אך לא יודעת כיצד לפתור זאת- *כרגע אני בהריון ונמצאת בחודש הרביעי , אני מרגישה שמנה ולא שלמה עם גופי ואפילו מתביישת בו *ביני לבין בעלי קיימים הרבה מתחים כספיים שבאים לידי ביטוי בקשר שלנו *יש לי תינוק קטן כבן שנה וחצי שישן איתנו במיטה כך שכדי לעשות סקס אנו צריכים ללכת לסלון ולי זה בטח לא נוח בגלל כל הדברים הללו חסרה לי הרומנטיקה ואני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל. אני יודעת שבעיקר העובדה שאני שמנה מפריעה לי מאוד וחשוב לי לציין שמעולם לא קיבלתי ביקורת מבעלי בנוגע,ההיפך הוא הנכון הוא תמיד מראה נכונות לאינטימיות (עד כמה שניתן) ואני מתחמקת. מה לעשות? אנא עזרי לי

05/09/2005 | 16:06 | מאת: שירה

שלום תמי את צודקת באומרך שהבעיה היא מורכבת, והפתרון לא יגיע מהאינטרנט כי אם בעזרת טיפול (רצוי טיפול זוגי). כמה נקודות למחשבה בנוגע לדברייך: את אומרת שחסרה לך הרומנטיקה, אבל רומנטיקה היא לאו דווקא סקס אלא המון דברים מסביב. זה חיבוק, זה מילה טובה, זה מבט בעיניים, זה ליטוף - כל הדברים שאת עדיין מסוגלת לעשות גם אם אין לך חשק למין. אל תמתיני שבעלך יהיה רומנטי כלפייך אלא עשי *את* את הצעדים מצידך ואני בטוחה שתראי שאת מה שאת מעניקה את גם מקבלת בחזרה. העובדה שילדכם בן השנה וחצי עדיין ישן במיטתכם נראית לי באופן חשוד-משהו כ"תירוץ" נוח במיוחד לכך שאין אפשרות נוחה לקיים יחסי מין. במיוחד עכשיו כשעוד מספר חודשים יתווסף ילד חדש למשפחה, הגיע הזמן להעביר את ילדכם לחדרו ולמיטתו הפרטית, ולהחזיר אליכם את המיטה שלכם ואת האינטימיות שלכם כזוג. היות והמתח ביחסיכם נובע גם מגורמים אחרים שהזכרת, מציעה לך לפנות ליעוץ מקצועי ולעבוד על התקשורת בין שניכם, לטובת שיפור היחסים. בהצלחה והמשך הריון קל שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו