בעיה חמורה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/08/2005 | 14:20 | מאת: אנונימית

היי, רציתי לשמוע את דעתך וגם את דעת הקוראים/ות: אני בת 28. עד היום לא היה לי חבר ולא קיימתי מעולם יחסי מין. כן, אני יודעת זה נשמע מוזר... לדעתי זה קרה בגלל שבעצם רק בשנים האחרונות התחלתי להתבגר (אני מאוד ילדותית) ובנוסף אני די ביישנית ומופנמת ...ובעצם רק עכשיו אני מגלה את עולם הבחורים (ממש כמו נערה בגיל העשרה). היו לי מחזרים בעבר שסירבתי להם, פשוט כי לא הבנתי מה אני אמורה לעשות איתם. לא היה לי חשק מיני, חשק לזוגיות וכו'. כיום אני מנסה לצאת עם בחורים אך מאוד לחוצה וחוששת מתגובתם לכך שבעצם עדיין לא הייתי עם בחור. זה ייראה להם מאוד מוזר ולא הגיוני (ובצדק). האם אני אמורה לספר לבחור שאני יוצאת איתו שאין לי ניסיון?? (זה הרי לא ייראה לו נורמלי והוא יברח). נראה לך הגיוני שבחורה בגילי בתולה? אני לא מכירה אף אחת במצבי. תודה מראש...

24/08/2005 | 15:28 | מאת: לאנונימית

מה שאפשר להגיד לך: את לא היחידה בגילך שעדיין בתולה. לכל בחור שתכירי מוטב שתספרי את האמת, וזה לא צריך להיות ברגע הראשון. בחור רציני והגון לא יפסול אותך בגלל חוסר נסיון. בהצלחה רבה!

24/08/2005 | 19:02 | מאת: שירה

אנונימית שלום אין לי הרבה מה להוסיף על מה שנאמר לך, חוץ מדבר אחד מהותי: שימי לב איזו כותרת בחרת לשאלתך ("בעיה חמורה"). לעתים קרובות בחיים שלנו, המחשבה יוצרת את המציאות. אם את מתייחסת למצבך באספקט המאוד-ספציפי הזה של חייך כאל "בעיה חמורה", מן הסתם זה המסר שתשדרי לסביבתך וכך המצב גם יתקבל בצד השני. מבלי לזלזל חלילה בנושא שמטריד אותך - להיות בת 28 ועדיין בתולה זו אינה "בעיה חמורה" לפי קנה המידה האישי שלי, ואני מקווה שגם קנה המידה שלך ישתנה בהתאם. בהצלחה שירה

25/08/2005 | 17:41 | מאת: יעל

אני לא חושבת כלל שיש לך בעיה חמורה! אני חושבת שאת צריכה להיות גאה בכך ולא להתבייש מאחר וזה מראה על יופי פנימי מאוד חזק.

26/08/2005 | 15:48 | מאת: אנונימית

תודה על התגובות הזריזות. הבעיה היא הסביבה שבה אני חיה, וכל מי שמסביבי...יש לחץ לחתונה, לילדים...ואני לא הגעתי בכלל לשלבים כאלה. תודה על העידוד.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו