איחור במחזור עם התקן נובה טי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/11/2020 | 18:41 | מאת: לין

הי לפני כ8 חודשים עשיתי התקן נובה טי. המחזור שלי פחות או יותר היה סדיר לפעמים מקדים בכמה ימים ולפעמים מאחר מעט אך תמיד היה מחזור של 6 ימים של דימום וסת אחרונה הייתה ב26/9/20 ועד עכשיו לא קבלתי מחזור. עשיתי פעמיים בדיקת הריון ביתית שהראתה תשובה שלילית, לפני שבכלל היה איחור במחזור היה שבוע שהיו מעט הפרשות דמיות והלכתי להבדק אצל רופא לראות שההתקן במקום וכך היה. כרגע איחור של 10 ימים. האם יכול להיות שאני בהריון? אפילו שבדיקה ביתית מראה שלא?? מה עלי לעשות? אשמח לתשובה בהקדם! תודה!!

אין קשר בין איחור במחזור לנוכחות ההתקן שכן הוא לא הורמונלי. עשי בדיקת דם לשלול הריון ואם עדיין שלילי כנראה הפרעה הורמונלית פני לרופא הנשים שלך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו