יחסי מין לאחר הלידה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/08/2005 | 00:23 | מאת: אנה

שלום. אני 5 שבועות לאחר הלידה אני יודעת שתקופה שאסור לקיים יחסים היא 6 שבועות או לאחר ביקורת של רופא נשים אבל מה שמתריד אותי זה בטן. הבטן שלי ירדה אבל נשאר כזה גוש קטן שנרא כמו חתיחת צלוליטיס וזה פשוט מגעיל את בעלי הוא אפילו לא מסטיר זאת ואומר שכאשר הוא מסתכל על הבטן יורד לו כל חשק מיני. מה אפשר לעשות יכול להיות שאנחנו צריכים לפנות ליעוץ כי אני מרגישה מעוד מתוסכלת ולא יכולה להציעץ עם עף אחת. תודה מראש

23/08/2005 | 09:55 | מאת: שירה

אנה בוקר טוב מומלץ לחכות עם קיום יחסים מלאים (חדירה) עד לביקורת רופא הנשים. כמובן שבזמן הזה אפשר ורצוי ליהנות ממגע גופני ואינטימיות ללא חדירה. לא יודעת איך להתייחס לאמירה של בן זוגך לגבי תחושות הגועל מהמראה החיצוני של גופך, ולכך שהחשק המיני שלו יורד כאשר הוא מביט בבטן שלך. למען האמת, האמירה כל-כך מקוממת אותי שכנראה שעדיף שאבחר את המילים שלי בקפידה יתרה... רגשות של אהבה ומשיכה אל בני זוגנו לא מורכבים אך ורק ממראה חיצוני מושלם (וטוב שכך, אחרת מה היו עושים כל אלה מאיתנו שלא בורכו בחזות חיצונית של דוגמני-על ??) אנחנו נמשכים לאהובינו בגלל מכלול של דברים, ביניהם גם חזות חיצונית אך לא פחות חשובות הן התכונות הפנימיות, האופי והנפש. קשה לי להבין את האמירה של בן זוגך, בפרט לאור העובדה שהשינוי החיצוני שחל בך נובע מהבאת ילדכם המשותף לעולם. נסי לשוחח עמו ולהסביר לו כיצד ההערות שלו גורמות לך להרגיש. הסטטיסטיקה קובעת כי רוב הגברים מקריחים ו/או מגדלים כרס מכובדת בהגיעם לגיל מסויים. נסי לשאול אותו כיצד ירגיש לו תאמרי לו שאת נגעלת ממנו בעוד אי אלו שנים, כאשר גם הוא יצטרף לנתונים הסטטיסטים האלה. יעוץ זוגי יכול להועיל, במידה והוא יסכים להצטרף אליך. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו