שאלה בקשר לנושא שמטריד אותי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/08/2020 | 04:19 | מאת: מוריה

שלום ליאורה/יפעת. הסיפור שלי כזה, אני בת 25 הפעם הראשונה שלי היתה בגיל 21. ממש אהבתי את האיש, היה משחק מקדים שכלל קצת סקס יבש ולאחר מכן קצת הכנסת אצבעות, הרגשתי נינוחה והרגשתי שאפשר לסמוך עליו. חייבת להגיד שלפעם ראשונה היה טוב,בלי כאב ובלי דם. מה גם שנהניתי מאוד..שמעו את זה עליי, צעקתי כמה וכמה פעמים. לצערי זה לא הסתדר .. לעומת זאת, עם הפרטנר השני שלי (והאחרון שהיה לי בינתים) אני חושבת שהיה לי קצת פחות נוח מבחינת הגוף, לא ממש הכרתי אותו, אבל הוא היה נראה אדם נחמד וסמכתי עליו שיהיה...בסדר. היה משחק מקדים של סקס יבש אבל הוא לא הכניס לי אצבעות, רק חיכך לי את איבר המין עם ידו. חייבת להגיד, לא נהניתי בכלל, הרגשתי כאילו משהו תקוע לי כל פעם, וגם כשהצלחתי להנות בפעמים לאחר מכן, לא צעקתי ופשוט לא נהנתי כמו בפעם הראשונה, היתי שקטה. והשאלה שלי היא בעצם, האם הפעם הראשונה היתה התפרצות הורמונים שלא תחזור? האם זה היה בגלל שלא הרגשתי בנוח מבחינת הגוף עם האדם השני, או בגלל שלא היתה לי הכרות ארוכת טווח איתו? אני כן רוצה להנות בסקס כמו בפעם הראשונה שצעקתי..מפחדת שיהיה ככה כל הזמן שפשוט.. אני ארגיש שיש בי משהו וזהו. אני אשמח לשמוע חוו"ד שלכן, תודה בנות

יכולות להיות המון סיבות החל ממשיכה ומכימיה במיטה, ואולי פשוט את צריכה ללמד אותו מה את אוהבת ומה עושה לך את זה , הוא לא יכול לנחש אם לא תגידי לו.\וחוץ מזה יכול לקחת כמה חודשים טובים עד שמתפתח קשר טוב במיטה

28/08/2020 | 04:02 | מאת: יוריה

ליאורה תודה על התשובה. את האדם הראשון הכרתי חמישה חודשים ורק אז נכנסנו למיטה וכבר בפעפ הראשונה היתה הנאה גמורה. את האדם השני הכרתי כשלושה ימים ואז קרה מה שקרה. עםהשני גם היה סקס רגיל בדיוק כמו שהיה לי עם הפרטנר הראשון, לא משהו שונה. יחסים מלאים ואותם תנוחות.. אבל פשוט..לא נהניתי עם הפרטנר השני ברמה שאני יכולה להגיד לך שרציתי לצעוק/ לגנוח כמו עם הראשון. ולכן מפחדת שתמיד זה יהיה ככה,סקס שקט

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו