התייעצות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/08/2020 | 09:23 | מאת: שירי

היי, אני בת 46, בריאה, נמצאת בקשר זוגי מעולה קרוב לשנה. אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה . ולא יודעת להגיד לבן זוגי מה עליו לעשות (אמרתי כמה דברים אך זה לא מה שמשפר את המצב). אני נהנית מאוד מהמגע שלו. אני מתחילה להרגיש את זה ואז זה נעלם מהר. אני מרגישה משוחררת. רוצה לחוות את זה. מתוסכלת מאוד שכאשר אני מתחילה להרגיש פתאום זה נעלם (גם במשחק המקדים ). יש לציין שהייתי בכמה קשרים שבכולם היה לי קשה אך אני יודעת שזה נבע מהעובדה שלא הייתי בטוחה בקשרים הללו הם לא החזיקו מעמד. כעת אני ממש בטוחה וממש נהנית מהקשר הזה. הקשר היחידי שהצלחתי להגיע לסיפוק מעולה היה קשר קצר מאוד שהוגדר כקשר מיני והסתיים מכיוון שהרגשתי שסוג הקשר לא מתאים לי, אך אינני יודעת לשחזר מה עבד שם וגרם לי להגיע לסיפוק. אני מתחילה להרגיש קצת נמנעת כדי לא לחוות תסכול . אשמח לעזרתך . תודה.

כדאי לפנות לטיפול מיני הבעיה כמובן היא לא פיזית אלא רגשית יש כנראה מחסומים או עכבות שמונעים ממך להגיע לאורגזמה וכדאי לפנות לטיפול מיני בפן הרגשי ולפפל בבעיה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו