האם יש סיכוי כך להיריון?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/07/2020 | 19:37 | מאת: חופית

שלום , אני עדיין בתולה ורוצה לשאול. המחזור שלי סדיר. הייתי ביום הביוץ כשהתמזמזתי עם בחור בעמידה. הבגדים שלנו נגעו אחד בשני . הייתי עם מכנס דק. וגם הוא עם תחתון דק. האם איכשהו זרע יכול להפרות כך איכשהו במידה ועבר מהמכנס שלו לשלי? על התחתון שלי היו הפרשות אני משערת שזה הפרשות שלי של הביוץ אך עדיין רוצה לוודא האם במצב כמו שתיארתי אין שום סיכוי כשהבגדים נוגעים במגע צמוד ואיכשהו זרע יחדור לתחתון שלי ביום הביוץ? גם אם... נניח והוא גמר במכנס ... איכשהו יכול לעבור למכנס שלי ? לקחת גלולה או שאין צורך?

זרעונים לא עוברים דרך בגדים ואין סכוי להריון

28/07/2020 | 17:18 | מאת: חופית

ליאורה תודה רבה לך על התשובה המהירה. באותו הלילה ישנתי אצל אותו בחור והוא נשאר בלי תחתון ואני עם. גם במקרה כזה זה בסדר? שרק אני עם תחתון דק ובזמן ביוץ?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו