בדירת היריון הכי מוקדמת מועד הביוץ אינו ידוע

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/07/2020 | 17:42 | מאת: קים

היי ליאורה, לא הבנתי כל כך את תשובתך לגבי מועד בדיקת היריון שייתן לי וודאות - אינני יודעת את מועד הביוץ שלי. קיימתי יחסים ביום 7 לווסת. במידה ובדיקת בטא יצאה שלילית 14 יום מקיום היחסים בלי קשר לווסת או לביוץ האם זה יכול להגיד בוודאות שאינני בהיריון? (כולל זמן שרידות הזרע בגוף- כפי שכתבת 3 ימים ?)

לא כתבת לי כל כמה זמן יש לך מחזור בעקרון בדיקת דם תהיה חיובית כיומיים שלשה לפני המועד של המחזור שאמור להגיע

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו