שואלת שוב בהמשך לשאלתי כי עדיין לא מבינה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/06/2020 | 08:39 | מאת: שירן

כתבת סבירות נמוכה... זה אומר שאני צריכה לקחת פוסטינור או שאין כלל סיכוי - האם ייתכן כי זרע ישאר על עור יבש, אני אגע בעור הזה בידי ובשל מגע שלי בפתח הנרתיק הזרע יוכל להפרות כך ? (העור של בן זוגי היה יבש אך אינני יודעת אם היה עליו זרע בצורה לא גלויה) אני בדיוק ביום הביוץ ולכן שואלת חשוב לי לדעת ולא לקחת סתם פוסטינור. זרע באויר שייתכן שנשאר על עור יבש גם בלי שרואים אותו... אחרי שנגעתי בידיו היבשות של בן זוגי... יכול להפרות כך? ממש ממש אשמח לתשובה ברורה כדי להיות רגועה

יכול להיות מצב שיש זרע שלא נראה בעור כי הזרעונים הם מיקרוסקופיים ואם נגעת ומיד אחר כך הכנסת אצבע לפתח הנרתיק יכולה להיות העברה אם את ביום של הביוץ כמובן שהסבירות היא נדירה אך לא יכולה לשלול במאה אחוז.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו