שריפה לאחר אוננות אצל אישה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/03/2020 | 23:49 | מאת: אלנה

שלום ד"ר, ככה, ביום יום לא שורף לי בשתן. לפעמים כשאני מאוננת עם דילדו, אני יכולה לעשות את זה ממש חזק, ואז אני שמה לב שיש לי מין כאב עמום כזה בפות אבל לא שריפה, ואז שורף לי בשתן. ממה זה יכול לנבוע?שהרי אין לי דלקת בשתן. בנוסף כשאני מכניסה את הדילדו שורף לי קצת במבוא. ביחסי מין זה לא קורה לי, לא שורף לי בכניסה ואני דווקא נהנית. מה יכולות להיות הסיבות בעיקר לבעיה הראשונה? די דואגת, תודה רבה

הצריבה שאת מתארת נגרמת עקב שפשוף וחכוך של הדילדו בפתח הנרתיק ויצירת מעין שפשפת שמתבטאת באי נוחות ואחר כך צריבה בשתן חשוב מאוד שתוסיפי חומר סיכוך והרבה בפתח הנרתיק בזמן החדרת הדילדו ואפילו ממליצה על שמן כמו שמן שקדים או קוקוס כדי למנוע את השפשפת הזו

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו