עודף עוררות באיבר המיו

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/02/2020 | 18:40 | מאת: צליל

היי ד"ר, אני בת 38 נשואה 5 שנים, ויש לנו ילד בן 3, לפני שבועיים בבדיקת mri גילו לי פרולקטינומה, כל ההורמונים בסדר, רק רמת הפרולקטין 55 התחלתי לקחת חצי כדור פעמיים בשבוע מהכדורים האלה של הייבוש חלב. אני כבר בכדור הרביעי, ומאתמול, אני לא יודעת מה קורה לי, מרגישה זרימת דם מוגברת לאיבר המין, תחושה של לחץ בגוף, שחייבת להשתחרר. חייבת לציין שאני ובעלי כבר כמעט 6 שנים יחד ולא גמרתי כבר הרבה זמן, אנחנו מקיימים יחסי מין אחת לחודש ואני לא גומרת בכלל. מעולם גם לא אוננתי. ביומיים האחרונים אני כל שלוש שעות הולכת לשירותים לאונן כדי לשחרר את התחושה של הלחץ, בהתחלה גם התקשתי בזה כי לא הכרתי את התחושה הזאת של לאונן וגם את התחושה של להיות בעוררות מינית כל כך גבוהה, בעבר הייתי גומרת רק מחדירה, בחיים לא נגעתי בעצמי. זה יכול להיות מהכדורים? חייבת לציין שגילו במקרה את הפרולקטינומה כי לא קיבלתי מחזור כבר כמה חודשים עקב ניתוח בצוואר הרחם שנסתם וחשבתי שזה בגלל זה, והלכתי לרופא מומחה שבדק וראה שצוואר הרחם לא נסגר לגמרי ושלח אותי לאנדוקרינולוג. בסופו של דבר אני כבר יומיים בלחץ אטומי של עוררות מינית, ורק חושבת כל רגע שאני חייבת לפרוק אותה וזה מאוד מפריע לי מפחדת שזה לא יעבור, חייבת לציין שאני גרה ביוון ולא בארץ. לא יודעת מה לעשות.

הסיבה היחידה יכולה להיות עקב הכדורים אם כי אני לא מכירה תופעת לואי כזו שלהם. הפסיקי את הכדורים ותראי אם התחושות עוברות. במידה וכן דברי עם הרופא המטפל להחליף סוג כדורים. התופעה נקראת עוררות מינית מתמדת או באנגלית PGAD

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו