איחור במחזור - החדרת אצבע כמה ימים לפני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

05/01/2020 | 09:33 | מאת: ל

החדרת אצבע של הבן זוג 3 ימים לפני המחזור. והיום אני באיחור של 4 מהמחזור. האם יש סיכוי להריון? לא בטוח אם נגע באיבר שלו לפני שהחדיר או לא. אבל השפיכה שלו בטוח הייתה אחרי שהוא החדיר לי. כלומר לא הייתה שפיכה לפני שהחדיר והוא היה עם תחתונים. המחזור שלי סדיר.

06/01/2020 | 04:26 | מאת: ל

רציתי להבהיר כשהוא גמר הוא עשה את זה עם היד וניגב עם מגבונים אני הייתי רחוקה ועם תחתונים. יום אחר כך היה לי קצת נוזל חום מאוד בהיר על התחתונים. אני רוצה להוסיף שלא היה לי שום אקט מיני אחר לפני בתקופה של חודשיים שבהם קיבלתי מחזור בזמן (30 יום) . בנוסף אני בטוחה שהיה ביוץ ביום ה13 של המחזור כי הרגשתי כאבים בבטן תחתונה בצד ימין וגם היה נוזל צהוב אחרי בתקופת הביוץ הייתי חולה עם שפעת ולקחתי כדורים האם זה יכול לשבש את הביוץ? האם יש סיכוי לביוץ ביום ה28 למחזור בזמן ההחדרה? מחלה יכולה לעכב את המחזןר הבא?

להערככתי אין סבירות להריון אבל אם את לא שקטה עשי בדיקת שתן ביתית לשלול הריון ופני לרופא נשים לברור האי סדירות של המחזור

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו