האם זה מחזור תקין????

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/12/2019 | 22:45 | מאת: שרון

היי ליאורה רציתי להתעייץ איתך,יש לי חבר ואנחנו מקיימים יחסי מין ללא אמצעי מניעה .. קיבלתי מחזור ביום חמישי שעבר ב19.12 הוא הקדים לי ביום אחד ובאותו היום שקיבלתי היה לי ממש הרבה דם נשמע מחזור תקין מבחינת הדימום אבל אני בלחץ כי קיבלתי בחמישי והוא נגמר ביום שני .. שזה אומר אם היה דימום מסיבי אז סופרים באותו היום רציתי לדעת האם מחזור 5 ימים זה תקין? בדרך כלל יש לי 5 ימים או שבוע אין חשש מהריון נכון??

על פניו נשמע שהכל תקין אני מבינה שאת חוששת מהריון. עשי לאחר המחזור בדיקת שתן לשלול הריון וממליצה לך לפנות לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו