יחסי מין עם קונדום בלבד

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/12/2019 | 12:24 | מאת: אנג'לינה

אני והחבר מקיימים יחסי מין מוגנים אך ורק עם קונדום. קורה לפעמים שתוך כדי אקט פרוע האיבר מין שלו יוצא ללא הקונדום. נוצר מצב לא נעים שהקונדום מלא בזרע בגלל כמה פעמים של פליטות וקשה לי לדעת אם במצבים האלה נכנס זרע לתוכי. מה ניתן לעשות כדי למנוע את האפשרות שזרע יכנס לתוכי. אני מתנגדת בתוקף לקחת גלולות או תכשירים אחרים.

דבר ראשון כשהקונדום והזרע נשארים בתוך הנרתיק את יכולה להכנס להריון ולכן אינך מוגנת כדאי לפנות לרופא נשים ולברר על אמצעי מניעה אחרים חוץ מגלולות שאת יכולה להגן על עצמך מהריון דבר שני כשהוא מוציא את הפין שיחזיק את שולי הקונדום תוך כדי ההוצאה ושידאג שהוקנדום לא ישאר בנרתיק

29/12/2019 | 13:51 | מאת: אנגלינה

העיניין הוא שאיבר מין שלו או מתרופף ונפלט ממני או לפעמים בתנוחות מסוימות האיבר מין יוצא. מקרים שקורים ללא כוונה. (ניסינו עם גומי על קצה הפין הקרוב לגוף אבל זה מפריע לשפיכה וה..ן מתנפח וזה הבנתי מסוכן ).

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו