גמירה ביד האם אפשר להכנס להריון?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/10/2019 | 00:22 | מאת: שאלה

היי, אני ובן הזוג שלי שכבנו ללא שום אמצעי מניעה. אנחנו תמיד שוכבים ככה ומעולם לא קרה שנכנסתי להריון או משהו כזה (כבר שנתיים). שהוא מרגיש שהוא רוצה לגמור אני זזה ושמה את היד שלי על איבר המין שלו. בפעם האחרונה שעשינו את זה בימים האחרונים הוא שוב גמר בחוץ, על היד שלי ובאצבעות שלי נשאר מעט מהשפיך שלו ( אין לו הרבה שפיכה שהוא גומר). לאחר מכן כ- 6-8 דק אחרי שגמר, הרגשתי כאב קצת והכנסתי את האצבעות שלי שהיו עליהן מעט שפיך לאיבר המין שלי. לנסות להבין מאיפה הכאב. שאלתי.. אני יכולה להכנס ככה להריון?

סבירות להכנס להריון נמוכה ביותר אבל לא בלתי נמנעת אם היית בדיוק ביום הביוץ שלך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו