הריון אחרי התקן מירנה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/09/2019 | 22:54 | מאת: אביה

אני 4 שנים עם התקן מירנה ללא וסת.....השמנתי ומרגישה כמו בהריון מאז גם במשקל עליתי 10 קג ללא הצלחה בלהוריד כולל תחושות שמזכירות הריון וכבר עברתי כמה הריונות כך שאני מכירה כמו גם מלאות בחזה בדקתי. מספר פעמים והכל תקין האם אחרי שאוציא את ההתקן יהיו שיבושים במחזור או הריון מרובה עוברים?? האם כדאי לשים התקן של מונה ליזה מיד לאחר ההוצאה??? מה ממליצים במצב כזה..... אני מתכננת הריון נוסף יש לי 5 בנים ורוצה בת מה ההמלצות והסיכויים תודה רבה

אם היו לך מחזורים סדירים לפני ההתקן סביר להניח שהמחזורים שלך יחזרו להיות סדירים .התקן לא הורמונלי יכול לחזק את המחזורים מבחינת כמות וימי דימום אך לא יהיו לו תופעות לואי אחרות התיעצי עם רופא הנשים שלך בהתאם לתוכניות לכניסה להריון אם יש מקום להחדיר התקן נוסף עם הוצאת המירנה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו