לא מגיעה לסיפוק מיני

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/08/2005 | 11:48 | מאת: דיינה

שלום רב, אף פעם לא הייתה לי אורגזמה, אנ י כבר יותר מעשר שנים מקיימת יחסי מין. אנחנו ניסינו הכל, כרגע אני בתקופה שבאיזשהו שלב ביחסים אני מרגישה מתח עצום בגוף ואני חייבת להפסיק כל פעילות ולנוח ואז אני כבר לא רוצה שום דבר ומאוד קשה לבעלי. אני קראתי באתר אחר שזה יכול להיות התכווצות שרירים לפני אורגזמה ושאני צריכה לעבור את זה ולא להרפות. מה דעתך לגבי זה ואם זו תופעה ידועה איך אני יכולה להתגבר עליה? בבקשה נא תעזרו לי כי אני על סף יאוש, סקס ללא סיפוק במשך שנים מאוד מעיק. תודה.

12/08/2005 | 16:05 | מאת: שירה

דיינה שבת שלום. כשאני קוראת/שומעת מנשים שעדיין לא חוו אורגזמה אני אוטומטית שמחה בשבילן, כי מבחינתי זה אומר שיש להן הזדמנות עדיין לחוות את החוויה הנפלאה הזו בפעם הראשונה והמרגשת ! אין אישה שלא מסוגלת לחוות אורגזמה, יש רק נשים שעדיין לא הגיעו לשם אבל מילת המפתח היא: עדיין. את כותבת שניסיתם הכל, אבל לא פירטת האם את ניסית בעצמך עם עצמך (עזבי את בעלך בצד לרגע. אנחנו עוד נחזור אליו.) עליך ללמוד להכיר את גופך, לגעת בגופך ולגלות איזה אזורים נעימים לך יותר ואיזה פחות. הכי חשוב הוא להוריד ככל שניתן את מדד הלחץ. הרדיפה אחרי האורגזמה הופכת את העניין ל"משימה בלתי אפשרית" ומחוויה שאמורה להיות נעימה ומענגת כל העניין הופך לכיבוש יעד מבוצר... חבל. יחסי מין הם מהנים בין אם יש אורגזמה ובין אם לאו, לכן תנסי לוותר על הלך החשיבה בנוסח: "אם לא תהיה אורגזמה בסוף אז זה לא שווה כלום..." דווקא כאשר תהיי משוחררת מהלחץ ומהרצון לרצות את עצמך ואת בן זוגך - תופתעי לגלות שהגוף שלך יהיה פתוח יותר לחוות את ההנאה. אוננות אינה מזיקה לבריאות, אינה עולה כסף ואינה משמינה. 3 סיבות טובות לעסוק בפעילות הזו כתחביב לשעות הפנאי שלך ! בהצלחה ושבת נעימה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו