איחור במחזור לאחר סקס יבש

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/08/2019 | 18:23 | מאת: מישהו

שלום! אני וחברה שלי עשינו סקס יבש היא היתה בלי תחתונים אני הייתי עם תחתונים וגמרתי בלי חדירה. אני רק לא זוכר אם הגמירה הייתה קרוב לאיבר המין שלה. המחזור שלה מאחר בשישה ימים, אבל יש לה לאורך כל השישה ימים הללו כתמים אדומים כל כמה שעות (בד"כ יש לה ווסת סדיר). שתי שאלות: 1. האם יש סיכוי שהיא בהריון? (אציין שבדיקת הריון ביתית הראתה שלוש פעמים על תוצאה שלילית) - אני עדיים שואל בגלל האיחור במחזור - ומה יכולות להיות הסיבות? 2. מה יכולה להיות הסיבה לכתמים הללו? האם זה יכול להיות סוג של מחזור? הכתמים הופיעו ממש בזמן בו היא אמורה לקבל את המחזור הרגיל שלה (לפי מה שקראתי כתמי השרשה הם שבוע לפני המחזור הרגיל...) תודה...

חברה שלך צריכה לעשות בדיקת הריון שבועיים אחרי יחסי המין שהיו ואם גם אז יהיה שלילי אז היא לא בהריון בטוח לגבי הכתמים יכול להיות שזה סוג של מחזור בכל מקרה שתפנה לרופא נשים לבדיקה והתאמת אמצעי מניעה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו