כאבים נוראיים לאחר קיום יחסים.מה עושים??

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/08/2005 | 00:50 | מאת: שרה רחל

לאחר קיום יחסים שורף לי נורא בנרתיק , פשוט "אש"!! זה לא כואב סתם אלא רק אחרי קיום יחסים. מה זה יכול להיות? אני בהריון שבוע 29. האם זה קשור ומה ניתן לעשות להקל על הכאב?

10/08/2005 | 09:14 | מאת: שירה

שרה רחל בוקר טוב השאלה אודות כאבים לאחר קיום יחסי מין נשאלה פעמים רבות בפורום במשך השבועות האחרונים, מציעה לך לערוך חיפוש ולבדוק את התשובות שניתנו כאן. תקופת ההריון מלווה בשינויים הורמונליים בגופך, יתכן שהשינוי באיזון ההורמונלי הרגיל של הגוף יתבטא בין היתר בתחושת יובש בנרתיק. קיימים ג'לים (על בסיס מים) המשמשים כחומר סיכוך בנרתיק בעת קיום יחסים. בהצלחה והמשך הריון קל שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו