מה הסיכוי להריון?.......

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/03/2019 | 21:20 | מאת: אורלי

היי ליאורה רציתי להתעייץ איתך אני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי ואני בלי גלולות אנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום ולפעמיים בלי קונדום . כשאנחנו שוכבים אז כשהוא מגיע לגמירה הוא פשוט מוציא את האיבר מין שלו וגומר בחוץ . רציתי לשאול אם זה בסדר ואין חשש להריון?ועוד שאלה כשהוא גמר פעם אחרונה הוא גמר ופגע לי ליד הנרתיק האם זה מהווה כול סיכון להריון? ואני רוצה לדעת איך אני סופרת את הימים של המחזור שלי כי יש 28 ו30 יום..אני ממש בלחץ אני צריכה לקבל מחזור וממש חוששת!

אם הוא עם קונדום אין בעיה ואין חשש, אם הורדתם את הקונדום גמירה בפתח הנרתיק יכולה להיות בעיתית אם בדיוק ביצת. מציעה לך לפנות לרופא הנשים שלך להתאמת אמצעי מניעה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו