ירידה בתחושה בנרתיק שמטרידה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

06/03/2019 | 11:45 | מאת: מור

שלום, אני שנה לאחר לידה ראשונה שהיתה ארוכה וקשה עם תפרים רבים+ וואקום, מאז ירדה לי התחושה משמעותית בקיום יחסים ואורגזמה. ממש מטריד אותי כי אני לא מרגישה שאני נהנת בכלל ובעקבות זה נמנעת מיחסים עם בעלי. כרגע אני בהריון שני ברוך ה' ומוטרדת אם המצב ככה אחרי לידה אחת מה יהיה בהמשך. אני מתביישת ומוטרדת מזה מאוד, לא שיתפתי את בעלי לא רוצה לבאס אותו שזה המצב. אשמח לעידוד ולשמוע מה ניתן לעשות בנושא. יש תקווה? תודה מראש

ירידדה בתחושה יכולה להיות עקב פגיעה בעצבוב במקרים נדירים ביותר אבל בדרך כלל זה נגרם מהרחבת פתח הנרתיק והחולשת שרירי רצפת אגן לאחר הלידה הבאה פני לטיפול בפיזיותפריה של רצפת אגן לחיזוק השרירים לפני כן מציעה לך לפנות לרופא סקסולוג כדי להגיע לאבחון נכון של הבעיה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו