האם לקחת גלולנה למניעת הריון?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/02/2019 | 11:21 | מאת: שירן

פירסמתי כבר פוסט לפני כמה ימים שהייתי עם חבר שלי, שכבנו ואז בטעות הפכנו תקונדום שכבנו שם ואני מפחדת מהטיפות אהבה והיו כמה פעמיים ששכבנו ללא אמצעי מניעה ואני טיפה חוששת מהריון למרות שלא הייתה גמירה בפנים . האם יש ממה לחשוש האם כדי לקחת את גלולת אלה או לחכות למחזור? אני בלי גלולות, ואני אמורה לקבל מחזור בעוד כשבוע .

אם עבר יותר מ5 ימים מקיום יחסי מין אחרונים אלה לא תהיה יעילה. מציעה לך לפנות לרופא נשים ולהתאים אמצעי מניעה כמו גלולות

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו