החלפה בין סוגי גלולות ועישון עם גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/12/2018 | 14:44 | מאת: עדן יוסף

אני נוטלת גלולות מסוג מיקרוגינון כבר כ6 שנים ( היום אני בת 21) הייתי אצל רופאת נשים שאמרה לי שאלה גלולות ממש לא טובות ומלאות באסטרוגן והיא המליצה לי להחליף למליאן. רציתי לדעת איזה מין תופעות לוואי יופיעו כאשר אתחיל לקחת מליאן. בנוסף אני בתהליך של הפסקת עישון ורציתי לדעת אם עישון סיגריה פעם ב ביחד עם נטילת גלולות מליאן יכול לעשות נזק?

סיגריה אחת ביום לא מפריעה ללקיחת גלולות מליאן היא גלולה טובה עם פחות הורמונים וסביר להניח שלא יהיו לך תופעות לואי

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו