האם קיים הסיכוי להכנס להריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/11/2018 | 12:58 | מאת: אירית

היי ד"ר אני ובן זוגי קיימנו אתמול יחסי מין תחילה מוגנים ולאחר שהוא גמר היו גם יחסים לא מוגנים אציין שלפניי יומיים נגמר לי המחזור ובחדירות הבאות הוא לא גמר.. האם קיים סיכוי גבוהה להריון

24/11/2018 | 00:48 | מאת: מבינה בתחום.

מזאת אומרת לא גמר? מאמי, אל תסמכי על זה שהוא לא גומר בפנים. תקחו אמצעי מניעה, ממליצה לך על גלולות . בכל אופן, אם אלו לא ימי הביוץ שלך הסיכויים להריון ירודים אך אם תמשיכו לקיים יחסים ללא אמצעי מניעה את עלולה להכנס להריון . הוא לא חייב לגמור בפנים בשביל שתיכנסי להריון! אפשר להכנס גם מטיפות האהבה שיוצאות מבלי שהוא מרגיש לפני שהוא גומר.

סבירות נמוכה מאוד אבל לא בלתי אפשרית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו